In de media

Terug naar het overzicht

Nobillon Vastgoed verkoopt 24 appartementen aan particuliere belegger

Na een geslaagde herontwikkeling waarbij een verouderd, leegstaande kantoorkraag aan de Maassluisstraat in Amsterdam Nieuw West een nieuw leven heeft gekregen als luxe woningcomplex voor starters en young professionals, heeft ontwikkelaar Nobillon Vastgoed 24 appartementen verkocht aan een particuliere belegger.

De ontwikkelaar kocht drie jaar de kantoorruimte aan de Maassluistraat, maakte afspraken met de VVE, de gemeente en ontwikkelde vervolgens haar Start Smart concept. Start Smart biedt volgens de ontwikkelaar de oplossing voor de groeiende vraag in de Nederlandse markt naar compacte stadsappartementen voor starters en young professionals.

Nog geen 40 m2
De appartementen van nog geen 40 vierkante meter groot worden gekenmerkt door rauw beton, stalen kozijnen, luxe inbouwkeukens en kasten, vloerverwarming en balkons. Door het efficiƫnte ruimtegebruik voelen de appartementen veel ruimer aan en bieden de stadsbewoner een 'ideale mix van wonen en werken'.

Nobillon Vastgoed draagt met dit compacte woonproduct bij aan de uitbreiding van het aantal huurwoningen in de huidige krappe Amsterdamse woningmarkt. Nobillon Vastgoed werd bij de transactie door Elephantus Vastgoed geadviseerd. Koper door Rotsvast Beheer en KroesePaternotte.