Portfolio

Terug naar het overzicht

Amsteleiland te Amstelveen

Wonen in optimale privacy

 • Type
  13 kavels, 15 appartementen en conciërge woning

 • Locatie
  Amsteleiland te Amstelveen

 • Status
  In ontwikkeling

 • Programma
  13 kavels van 1.000 tot 1.800 m215 appartementen ca. 200 m2Penthouse ca. 490 m2

 • Adviseurs
  Heule MakelaardijSothebysBuilding Design ArchitectenAW GroepVan RossumSusan Schaap AdvocatenGo ConnectedAdviesbureau Haver DroezeGrondslagSoelaas Milieu-adviezenWolterinckCIIIDDLVSHumble Advice

Essentials

Topsegment
Beschermd wonen
Privaat eiland
Op eiland wonende conciërge
Eigen aanlegplek bewoners
Villa's tot 700 m2 BVO mogelijk

Omgeving

Nabij pittoresk Ouderkerk aan de Amstel
Stad, groen, vervoer en werk
Rondom beveiligd door de Amstel
15 min. van Amsterdam Zuidas
20 min. vanaf Amsterdam Centrum en Schiphol Airport

Verborgen tussen de weilanden en de Amstel ligt het Amsteleiland, met een oppervlakte van 23.515 m², in de rust van de polder en dicht bij de Stad. Evenals het ontstaan van Amsteleiland in het jaar 1700 een krachtmeting was, bleek de aanloop van dit project dit ook te zijn.

Vanwege Nobillon haar gedreven team en adviseurs kan het Amsteleiland in gewenste vorm doorgang krijgen. Nobillon Vastgoed heeft in nauw overleg met de gemeente Amstelveen het beeld-kwaliteitsplan geoptimaliseerd. Daarnaast biedt de Amstel rondom het eiland zowel een beschermde omgeving als een plek voor recreatie.

Het voorzieningenniveau van het charmante Ouderkerk aan de Amstel en de goede bereikbaarheid, dragen bij aan een hoge kwaliteit van leven. Met Amsterdam en Schiphol op 15 tot 20 minuten afstand wordt Amsteleiland een zeer centraal gelegen en goed ontsloten villawijk.

Wonen in optimale privacy

Deze ontwikkeling is uniek in zijn soort door haar natuurlijke ligging nabij Amsterdam, de Amstel die het eiland omgeeft en de ontzorging door de aanwezige conciërge.

In de rust van de polder en dicht bij de Stad.